Cursuri

De cate ori nu ati privit cu oarecare invidie amestecata cu respect pe cei care au invatat limba germana ca si limba straina? Si de cate ori nu v-ati gandit ca ati invata-o si dumneavoastra doar ca este o limba grea? Imposibil de invatat? Complicat de scris si mai ales imposibil de pronuntat? Cuvinte lungi, extrem de lungi, cu multe consoane … care iti taie respiratia doar cand le privesti. Iar gramatica … ei bine verbe la finalul propozitiei, genuri ale substantivelor diferite fata de limba romana … toate acestea pentru a enumera doar cateva dintre problemele mentionate de majoritatea celor care privesc de la distanta, cu respect limba germana si tainele acesteia.


Pentru ca am auzit toate aceste remarci si multe altele dorim sa va deslusim tainele limbii germane si sa va ajutam sa intrati in clubul celor care stiu cum sa citeasca si sa desluseasca cuvintele lungi, care stiu cand si de ce se pun verbele la finalul propozitiei, care stiu genurile substantivelor si mai ales care pot purta o conversatie in limba germana, fie ca este vorba despre o conversatie la hotel, atunci cand mergeti in concediu intr-o tara vorbitoare de limba germana, despre o conversatie de afaceri sau de ce nu, un interviu pentru un post intr-o tara vorbitoare de limba germana.


In acest sens, va punem la dispozitie cursuri de limba germana in urmatoarele formate

  • cursuri individuale
  • cursuri de 2 persoane (impreuna cu un coleg, un prieten sau o ruda care are acelasi scop ca si dumneavoastra) sau
  • cursuri in grupuri de maxim 4 cursanti

Cursurile noastre sunt structurate pentru orice categorie de varsta, de la scolari pana la adulti si va ofera pregatire pentru examenele DAF, OSD niveluri A1-C2.
Va asiguram ca dupa primele ore veti fi incitati sa descoperiti si sa invatati mai mult!
Va stam la dispozitie cu detalii suplimentare si cu o oferta adaptata cerintelor dumneavoastra.