Cursuri de limba germana

De cate ori nu ati privit cu oarecare invidie, amestecata cu respect, pe cei care au invatat limba germana, ca limba straina? Si de cate ori nu v-ati gandit ca ati invata-o si dumneavoastra, doar ca este o limba grea? Imposibil de invatat? Complicat de scris si mai ales imposibil de pronuntat? Cuvinte lungi, extrem de lungi, cu multe consoane, care iti taie respiratia, doar cand le privesti. Iar gramatica… toate acestea, pentru a enumera doar cateva dintre problemele mentionate de majoritatea celor care privesc de la distanta, cu respect limba germana si tainele acesteia.
Pentru ca am auzit toate aceste remarci si multe altele, dorim sa va deslusim tainele limbii germane si sa va ajutam sa intrati in clubul celor care stiu cum sa citeasca si sa desluseasca cuvintele lungi si mai ales care pot purta o conversatie in limba germana, fie ca este vorba despre o conversatie la hotel, atunci cand mergeti in concediu intr-o tara vorbitoare de limba germana, despre o conversatie de afaceri sau de ce nu, un interviu pentru un post, intr-o tara vorbitoare de limba germana.

In acest sens, va punem la dispozitie cursuri de limba germana, in urmatoarele formate:
• cursuri individuale;
• cursuri de 2-4 persoane sau
• cursuri in grupuri de 5-8 cursanti;
Cursurile noastre sunt structurate pentru orice categorie de varsta, de la scolari pana la adulti si va ofera pregatire pentru examenele DAF, TELC, OSD niveluri A1-C2.

Cursuri de limba engleza si limba franceza

Va oferim, de asemenea, cusuri de limba engleza si franceza, atat pentru incepatori, cat si pentru cunoscatori ai acestor limbi, aflati la un nivel intermediar sau chiar avansat, in vederea perfectionarii.

Va asiguram ca, dupa primele ore, veti fi incitati sa descoperiti si sa invatati mai mult!
Va stam la dispozitie cu detalii suplimentare si cu o oferta adaptata cerintelordumneavoastra!